Sanjanje v Medani

Grad-Dobrovo-foto-Jure-Batagelj

Sanjanje v Medani je najbolj celostna izkušnja Potepov po Medani in celotnega festivala Sanje v Medani. Pri sanjanju se nam boste morali popolnoma prepustiti in verjemite, te sanje si boste še dolgo zapomnili. Za vas bomo skrbeli od trenutka, ko boste zapustili dom, pa vse do takrat, ko boste čez dve, tri ali štiri noči spet stopili skozi domača vrata.

Za sanjače bomo vse: vozniki, kuharji, zabavljači, organizatorji, kulturniki, pa še pocartali vas bomo in obdarili. (od 132 € dalje)

V ceno je vključena:
– nočitev z zajtrkom, razen pri nočitvah v apartmaju
– turistična taksa
– kosilo ali piknik v sklopu potepa
– izvedba 2, 3 ali 4 potepov po izbiri, od tega največ eden na dan
– strokovno vodenje
– karta za koncert Svetlane Makarovič, v soboto, 29. avgusta
– darilni bon Sanje
– stroški organizacije

* vsem, ki bodo z nami sanjali tri oz. štiri noči podarimo še festivalsko vstopnico za preostale večere.

 

Spektakularne sanje pa boste lahko sanjali v hotelu Kozana ali San Martin, v apartmajih Pulec ter v turistični kmetiji Pri Bregarju.

Hotel San Martin
Hotel San Martin je nov in eleganten družinsko voden boutique hotel, ki se nahaja ob robu vasice Šmartno v Goriških Brdih. Vse sobe so naravno razsvetljene, zračne ter moderno opremljene z naravnimi zemeljskimi barvami. Kopalnice so moderne s prostorno tuš kabino ter vso potrebno kozmetiko kot so milo, gel za tuširanje ter šampon.

Foto San Martin 1 Foto San Martin 2 Foto San Martin 3

 

Hotel Kozana
Hotel Kozana, ki je bil za časa Avstro-Ogrske stara šola, ponuja 24 sodobno opremljenih sob, od tega 5 suit z enim dodatnim ležiščem in 3 suite z dvema dodatnima ležiščema. Vse sobe so svetle in imajo prekrasen razgled na briške griče. Sobe so sodobno opremljene in nudijo udobje s klimatsko napravo, kopalnico (prha ali kad), LCD televizijo, brezplačnim dostopom do interneta, telefonom, sobnim sefom in hladilnikom.

Foto Kozana 3 Foto Kozana 2 Foto Kozana 1

 

Turistična kmetija pri Bregarju
Idilična kmetija se razprostira na “Bregu”, ob vznožju hriba Sabotin, po katerem je vas dobila tudi ime. Občutite toplino podeželja in se naužijte čudovitega razgleda! Ne le razgled, na kmetiji vas bo očarala domačnost in pristnost, drevoredi sadnih dreves, oljčni nasadi in zeleni vinogradi, kjer se porodi žlahtna kapljica.

Foto Pri Bregarju 3 Foto Pri Bregarju 2 Foto Pri Bregarju 1

 

Apartmaji Pulec
Apartma Pulec je novo opremljen apartma v bližini kulturno in vinarsko cenjene Medane. V neposredni bližini je gostom na voljo bogata kulinarična ponudba in pestra izbira športno-rekreativnih dejavnosti. Predvsem primeren za družine.

Foto Pulec 2 Foto Pulec 1 Foto Pulec 3

 

Svoj sedež na sanjskem vozu do Brd si priskrbite še pravočasno. Izpolnite prijavni obrazec, pošljite nam elektronsko sporočilo na potep@sanje.si ali pokličite Ajdo (041 425 222) ali Daria (041 876 697).

Naj opozorimo, da mora biti za izvedbo posameznega potepa prijavljenih najmanj 5 sanjačev – zato povabite še prijatelje – z njimi je povsod lepše.

 

Potepe po Medani lahko okusite in preizkusite še na naslednje načine.

kažipot skok prevoz plačilo
Potepi po Medani Skok v Medano Prevoz do Medane Cenik